Skip to main content

Om os

Agrovi Business A/S er en moderniseret version af Spar Sjælland og KornMatch, hvor vi i årevis har kunne følge, hvordan de af vores kunder, der har benyttet sig af handelsfællesskaber altid opnår resultater, der ligger over gennemsnittet.

Via Agrovi Business kan vi sikre stordriftsfordele for alle. Ved at samle handeler for en større gruppe landmænd, kan vi opnå en langt bedre pris til dig end, når du står alene.

Med Agrovi Business kan vi udnytte de muligheder, vi har på både det danske og internationale marked i forhold til mængder og omsætning bedst muligt.

Handler du via Agrovi Business, sparer du en masse tid på både timing og prisjagt, så du får det maksimale ud af dine handler med en minimal indsats.

Download vores brochure her

ny direktør

Agrovi Business, øger ledelsen med ansættelse af ny direktør, Søren Bossen. Søren har en baggrund med handel fra foderstofbranchen, svinegenetik, international handel, produktionsledelse m.v.  

Søren bliver tilknyttet kontoret i Vejle, hvorfra han skal varetage indkøb og salg. Med sine stærke evner i godt købmandskab, produktion og internationale kommercielle erfaring skal Søren Bossen, sammen med den nuværende direktør, stå i spidsen for virksomhedens aktiviteter. 

  ”Som virksomhed befinder vi os i en meget positiv udvikling med en spændende fremtid, som gør, at tiden er inde til styrke vores øverste ledelse i Agrovi Business, således at vi får tilknyttet nye stærke kompetencer både operationelt og kommercielt”, fortæller direktør Lars Møller Andersen fra Agrovi Business. 

 En kommerciel og landbrugsfaglig stærk profil  

Søren Bossen har igennem sit arbejdsliv bevæget sig på tværs af landbrugsbranchen og har derved stor erfaring med produktionsoptimering på tværs af hele værdikæden, altid med øje for en god handel. Han ved, at det i sidste ende handler om at skabe dokumenteret værdi og resultater for medlemmerne.  

 ”Jeg er glad for, at det er lykkes at tiltrække en så kompetent profil som Søren, som vi ser som den helt rette til at understøtte og indfri vores fremtidige ambitioner. Søren har en stærk viden produktionsmæssigt og ikke mindst ernæringsmæssigt fra sine mange års erfaring fra lederstillinger i blandt andet korn- og foderstofbranchen i både ind- og udland” udtaler Lars Møller Andersen.